Saturday, January 10, 2009

Taking a Break.. and Palestin =(


Looks like i have to stop blogging for a while..2-3 days only kot. Wish me luck for my mid-term exam yang sangat2 mendebarkan.. =D Sorry for everything.. 0-0 okay ^_~ To all my dear dental 5th year friends, best of luck to u guys! Di samping itu.. bacala doa ini untuk saudara2 Muslim kita di Palestin. Saya xtergamak nak paparkan gambar2 pembinasaan dan pembunuhan yang telah dilakukan oleh Rejim Zionis Yahudi.. (-_-) Carila sendiri, dalam paper dah banyak gambar2 tu ...

.:: DOa Untuk Palestin (JOM BACA) ::.

p/s Apabila World Trade Center dimusnahkan mereka melenting (walhal belum ada bukti jelas yang ia melibatkan orang Islam), Tetapi kini mereka mendiam seribu bahasa(dah terang2 ni keje Israel!).. Pengecut! Bacoi!~bak kata Cikgu Mehat.. Memang ekonomi mereka dipegang oleh orang Yahudi. Nak kata apa lagi kan..**sigh**

3 comments:

~LiaNi~ said...

amin..gud luck 4 ur exam!!..cikgu mehat? dah lama x dengar nama tu..the famous warden kat jenan =p

blind-v said...

ola mior...gudluck for ur mid-term test..:)...bout palestine n israel i hv no say..tp israel mmg jahat sgt...kesian sgt tgk org islam kena bunuh..i cant bear to see the violence..it only bursts me into tears...anyhow, nak baca dulu more psl dorg then i know what to comment..hee...

Witty Angel said...

anda kene tag!!!