Saturday, January 3, 2009

Ikan Siakap yang sedap =D

Tadi dengan bermurah hatinya En Azlan kite telah membelanja saya makan malam di Restoran Sue Tomyam yang dah lama saya tak kunjung tiba. Hehe.. katanya nak belanja makan ikan siakap masak 3 rasa yang dia dah bantai 3 times already within this one week. By the way, his hobby is eating at delicious place =P kuang..kuang.. so we drove off with my car becoz ujan lebatz lak.. alangkah besnya kalo dapat merempit..rendu!

Then when we looked at the menu, both of us noticed Set A which suitable for 2-3 persons. It consists of Rice, 1 Ikan Siakap, 3 Dishes, 2 drinks and 1 plate of fruits for Rm39.00. Becoz dia kata nak belanja, i ok jek! Ha..ha.. Rugi tol xamik gambar tadi. Leh post kat cni untuk korang tengok sampai terliur=P So, Besides Ikan Siakap 3 rasa tu, we asked for telur bungkus, tomyam campur and cendawan goreng.

Perghh... memang sedap giler esp Ikan siakap tu, no wonder la dia leh bantai 3 kali makan kat situ minggu ni. Tomyam dia abeskan la coz i memang xlarat makan byk2 (di samping menjaga badan... hehe). My aim memang nak licinkan ikan siakap tu jek so lain2 i soh Lan abeskan.. hehe.. So great that i suggested to him we should have this course once a week=D

Perhaps we will invite another person coz mmg banyak gak lauk2 tu tadi.. so sape nak jadi the 3rd person???!! Nanti kalo makan lagi, i take photos to show u guys kay ;)

.:: Luv U my K770i... mIsz my W850i too =( ::.


P/s Xde kaitan pun gambar ni ngan post... Lu Pikirla Sendiri.. =P

3 comments:

Witty Angel said...

ngeee bestnyeee

Mas Elyna said...

adehhh bahasa tahap tinggi ni (+_+)

p/s: teringat rojak buah ayer keroh :p

~LiaNi~ said...

yummy..cam best..=)