Tuesday, January 20, 2009

Tag by her... ;)

Huhu, dengan kreatipnya, Cik Mas Elyna telah menjawab tag ngan caranya yang tersendiri. Oleh Kerana saya xsekreatip beliau, maka saya akan follow format tag yang telah diberikan.. peh.. rasanya orang yang men'tag' xboleh di'tag' balik.. kalo x, asek penuhla blog ni ngan tag2.. hahaha..like before, saya xkan ulang balik 10 things bout myself =D

*Sesiapa yang kena tag, kena tulis 10 sesuatu berkenaan orang yang meng'tag' dia. So these are all about Mas Elyna@ToYa-nYe

1.Her birthday is on 24th Sept!
2.cam idup nomad gak.. kejap penang, then kedah, perlis, n9, KL, Serdang.. adeh.. xterkejar den =P
3.agak complicated when people asked how we met, haha..
4.beliau sangat la kreatif, tahap sastera amat tinggi.. jelesnya!
5.sgt kagum ngan lukisan anime dia!
6.suke sgt2 kucing, like me.. tp peliknya suke gak mendera (dengan manjala) haiwan itu..
7.setakat ni ntah bapela secret admirers@SA dia.. rasanya dah lebih sepuluh yang diketahui, lom masuk senyap2 lagi tu
8.ada adik2 yang 2X5 perangai cam dia=P still cute though!
9.She's the eldest!
10.Dia ada mom yang sgt sporting and looks young! Ayah lak suke bagi nasihat2.. hehe

9 comments:

Mas Elyna said...

sys tertinggal 1 fakta penting... :">

p/s: capitalist tu ape???
p/s/2: syg xnak tambah chatbox ke dlm blog ni?

elnadia said...

angah. how korang berdua bejumpe?? (nak tanye jugak tak kire)

Mas Elyna said...
This comment has been removed by the author.
Mas Elyna said...

haha...jwb la syg :p

13 said...

jawab jangan tak jawab..noltalgia ni beb.peh!haha

~LiaNi~ said...

aa..nak tau jugak...hehe..jawab mior..=p

ibrahim said...

assalmmuakum to angah and mas, i m glad 2 see that ur both happy wth each other, nomad is good at least u got to travel rather than stuck in 1 place, love u both

Mas Elyna said...

cis score nina kurang 1 dr syg - 140

adik said...

hoho,citala..dr dulu dok xtau lg cmna long jumpak ngan ijai..ha3