Wednesday, December 31, 2008

My 2008 Stories

Hmm... xtaula macam mana dengan orang lain but for me, 2008 is a year to be remembered after all =) I gained lots of wonderful things which some i might keep 'em for myself, he..he..

.::PSG 07/08::.

.::Mid Year Meeting APDSA, Genting Highlands::.

.::Visit to Dental Faculty UKM::.

.::Kempen Derma Darah PSG::.

.::Karnival Jom Sukan at UKM::.

1. I was the President of PSG (Persatuan Sains Pergigian) for 2007/2008 and i am proud that during my reign(konon..=P), we achieved lots of wonderful things and plan yang kitorang sediakan pada awal tahun memang banyak terlaksana! Thanks to my very dedicated and capable friends + juniors as the excos of course. Xmaula spesifik pada sape2 coz for me, everyone did an amazing jobs! In short, the moment we all resigned on July'08, sume puas ati sangat2 and the AGM was among the best we had in years ;) Alhamdulillah... Kalo nak list all activities we had memang xterkira la =P But i Love it!!!

.::Me yang poyo in Clinic::.
2. Banyak suke dan duke masa klinik tp most of the time i had great time. Ada patient very generous siap bagi macam2 sampai a total of RM150 i dapat dr dia! Serba salah gak nak ambil tapi 'rezki jangan ditolak, musuh jangan dicari' kan? Hehe.. ada yang bagi kueh raya la, belanja minum.. yang terlebih ramah sgt dok sms2. haha.. yang tu i dun want ok =P Basically, requirement agak stable except kritikal in fixed prostho.. cuak giler sampai malam2 xleh tido kalo tetiba terpikirkan benda ni =(

.::Dental 2003-2008::.

3. In my batch of 2003/2004, sume dak medic pas their profesional 3 exam tau! I'm so proud with them coz i'm quite a close fren with them too! iyela.. guys dental xramai, besides we had been together since 1st year til now, living in the same hostel.. However, sadly my dental friends had an opposite fate.. still, 6 of them are Doctors now! Congratz! ;) We had a great loss when Arwah Amin Datok passed away in a car accident as soon as he attained the Dr. title =( sdey sangat, semoga Allah mencucuri rahmat keatas Allahyarham Muhammad Amin Ishak.. Al-Fatihah.

.::Anugerah Cemerlang Kepimpinan Pelajar PPSG::.


.::My Boling Team::.

4. Kuang..kuang.. xsangka dapat piala masa Annual grand dinner PPSG sebab jadi batch leader masa 1st year. dahla masa tu jadi emcee.. my emcee partner yang bacakan nama i and i sebelah dia yg naik atas pentas to receive that award =P not appropriate sebenarnya but it happened. ms i kena jadi emcee, i dun even know i had to receive it. Besides that, my bowling team menang Piala Pusingan Dekan this year! suke giler! we're going to retained it again in 2009, hehe. And then menang pantomin and nasyid during Minggu Penghayatan Islam for 3rd time! (dapat 2nd masa 1st year and ms yr4 batch kitorang break jap sebab dah menang 2 kali berturut2..hehe).

.::My Nasyid and Pantomin Team::.

5. Tulis apa lagi ek? Hehe.. ntahla.. sebagai tambahan, my dearest 'sis' Aimi married and i dapat visit dia n family kat Rantau Panjang before i catched my plane that nite for convo hols. Oh yeah.. I got to know Aina's family pretty well and they are so kind to me! Thanks! Though ummi selalu ngusik but i'm so ok with it.. hahaha.. then i kena drive nina's car balik raya puasa baru ni with her bro n sis! what a journey ;) emm... elektif went well(Dr. Wan Z sangat la baik, jangan jeles!). pass my end of year 4 exam though sangkut gak paper SAQ tp last2 dapat A! padan muke diri sendiri..=P Pastu dapat jalan2 KK..hehe. Emm.. my good friend Faiz Rasmi aka Gila/Keluang Man(hahah.. yeah.. it's true) wat Houseman kat HUSM. We were classmates at Jenan!

Kesimpulan: Kena Study Harder MIOR! Strive For Profesional Exam this May'09! Dr. Mior Azrizal in 5 months and still counting... =)

2 comments:

Mas Elyna said...

hehe xde cite syg pi konvo...opsss!!! ok2 closing my mouth :p

~MioR AzrIzal~ said...

ops... kantoi ngan dekan kang kalo baca blog ni, haha