Thursday, April 9, 2009

.:: SIlly Me (+_+)::.

Adeh.. i think i had made a silly mistake on my GDP supervisor this afternoon.Before that, let me explain clearly that today i treated 5 patients! 2 in the morning, 3 in the afternoon session.. then Dr. Daddy (yeah.. itulah nama sebenar beliau.. hehe sebab dia dari indonesia) seperti biasa meminta tolong dr saya untuk rawat gigi dia yang ada masalah.

Kalini dia kata ada food impaksi =P di celah2 gigi 25 dan 26 so dia minta saya relieve contact. so Saya pakaila bur L10 untuk trim cr in between. lepas siap, dr. daddy kata okay. then selang beberapa minit kemudian dia tanya balik, betol ke saya buat kat gigi 25-26. Then saya terpikir... laaa... saya rasa saya dah tersilap adjust. Saya baru tersedar yang saya adjust gigi 26-27. Ya Allah... punyala penat sampai xsedar langsung.. Tapi masa dia tanya balik, saya tetap konfiden yang saya buat betol..~ lalalala~

p/s kalo jumpe dr daddy lagi pasni saya akan tanya balik.. ada food impaksi lagi x =P

4 comments:

toYa said...

mende food impaksi tu? makanan terlekat celah gigi ke? haha

~MioR AzrIzal~ said...

hehe... besala... macam tu diorang cakap. a'ah.. makanan lekat celah gigi =P

e l d y said...

woah , kaya betul daddy tu kan ??

~MioR AzrIzal~ said...

eh... sebab apa kata dia kaya lak? =P