Monday, April 6, 2009

Post Busy Days Report Part 1

26/3/09 - Bertolak ke UiTM Shah ALam

27/3/09 - Bas turunkan kitorang kat Hentian Putra coz dengan sengalnya xleh check in hotel til 3pm. Makan buffet kat Tenji di Mont Kiara with Lan, Kee Wei, Boon Wah, Tse Yee, Mei Zhi, and Eng Chuan. Oleh kerana terlampau sakit perut, terpaksa membuang air besar 2 kali di sana..=P Then gi Mid Valley ngan Lan and Kee Wei - tgk Dragonball yang hampeh giler! Bongoknya aku rasa tika itu.. Naik komuter yang bengong.. turun KL Sentral n give up. naik Kl Rapid pi S.Alam. Tido di Hotel Intekma

28/3/09 - Sports Day yg cam bangang! Is this what we get after training giler2 pagi jumaat and sabtu? Burn masa tidor extra tau! satu.. start lambat budget nak wat opening grand.. then start lambat lagi game volleyball man. dah tau byk team, pecahla ke court lain ke hape. Ini dok.. dahla macam kura2 conduct game. SIot!!!! Di tambah ngan kehujanan di petang hari memang sedeh giler ah.. dapat main 1 game jek. Ingatkan cancel terus game ni tanpa pemenang tapi pi bagi gak team UKM menang.. iyela diorang dah main 2 games tp most of us dapat main 1 game jek!!!!! Harap facilities je mantap but at the end, due to poor management.. it spoil everything =( saya blah terus 5.30pm.. dr. Basa and Dr. Siti dengan baik atinya hantar saya ke Mines.. Dapat jumpe Nina and tengok Knowing yang best! Had dinner with her too =)

29/3/09 - Bertolak ke Penang pada jam 4 petang. Sampai 8.30mlm. Naik teksi mahal pi USM tp lantaklah.. dah penat ngat. Dok sebilik ngan Chong.

30/3/09 - Visit yang bes ke Loji Rawatan Air di SG DUA and Klinik Pergigian Mak Mandin =) singgah lunch di Carrefour. Petang sewa van.. van yg macam jual sayur. Guess what? i'm the driver... hahaha.. sekali pandang macam prebet sapu tau... =D mule2 naik ngan 7 other malay boys.. memang terkial2 gakla bawak van @ 1st. kitorang pegi Queensbay.. layan Race to the Witch Mountain then gi Telok Tempoyak makan seafood. Part ni yang paling cuak.. jalan nak gi sana dahla 40 degree nye condong, naik van nak roboh.. memang cuak giler especially si pemandu ni =P

to be continued.... =)

6 comments:

toYa said...

nak tanya lagi skali...
ape yg bestnye gi melawat loji???
(@_@)

:: alia diyana :: said...

haha... malu nye.. pi queensbay ngn van buruk.... hahaha

LiaNi said...

haha..lawak la..:D

~MioR AzrIzal~ said...

toYa: best! gain knowledge baru tentang pemprosesan air mentah. then dapat tau ms tapis air dapat udang galah, ikan besaq, silap2 dpt boya.. hahaha

alia: that's what she said =D malu and bile lg nak merasa drive van buruk. ha3

Liani: waa... seb baik xamik gambaq =P

toYa said...

ewww xteringinnya nak makan udang galah tu (++")

Kika said...

funny trip. yea pelik, I mean trip pergi ke Loji? how creative hihi.tapi fikir balik, bagus juga but funny. I bet u have a Giggles with urslf about this :>