Saturday, September 20, 2008

Clinic Time or Raya? huhu..

First of all nak cakap: Ek eleh, tak ada apa pun jadi 16 Sept melainkan dolak dalih Anwar memberi alasan. kalo dah cukup bilangan ahli parlimen yg dikehendaki, Announce jela.. why taking so much time to say it loud? kenapa? ke retorik semata2? sedarla sikit, ahli parlimen yang cuba di'curi' tu menang atas tiket BN. mana boleh anggap semua rakyat mahukan PR. kalo ya, sudah pasti korang menang pilihanraya lepas! tu pun takleh pikir ke?

.::Her new car.. soon ::.

Dahla, rasa meluat betul sekarang ni cakap pasal politik. Baik fokus pada clinic esok... eh ke nak fokus pada balik raya ek? hehe... so i'll be heading to KL dis 25th September and be able to break fast with my family for 5 days, sukenya! dahla Nina akan dapat keta baru, suke lagi! Tapi disebabkan dah mula pikir nak balik raya, sampai terlupa nak kena treat patients minggu ni. Tak suke la plak! Napela posting Perio dua hari berturut2, manala ada org nak wat scaling bulan puasa ni. Haiyaa.. pening pale nak cover. Susah..susah.. menganggur jela. Sape sokong? =)

At last, i think i have had enough of Patin Bakar already. hihi.. perhaps too much of 'em in my GIT systems and blood stream =P Tadi Aina call from UK mintak tolong beli buku kat Kedai Kamal which of course i'm gonna help her. Sian dia kena raya ngan posting paeds dis year! be patient, after this make sure u come back n serve ur nation ;) No more omsick2 n boring2 Ramadan ^_^

4 comments:

Witty Angel said...

hehee..thanks mior!!!i buat medicine skang..my paeds masa christmas break!!which is sooo bad cuz paeds ade exam 50% of final..bodoh gile..hahaha..skang pon i ade exam 3rd oct which means that i would not celebrate raya again ths yr!!hahaha..=)..anyways u take care!nanti jumpe my mum kem salam sayang kat die eh..hehe...
owh anyways ni list die:-
1.surgical recall by lorne h blackbourne
2. chest x ray made easy
hehe..thanks mior!!

mavis2020 said...

ur welcome!
peh.. 50% for final juz for paeds?
mmg bodo ditambah agak giler, hehe
best of luck in ur final kay!
my fren at monash xde exam final pun during 5th year,basically kira kompem grad ah sebenarnya, hahaha.. bulan 12 ni dia balik Kelantan =)

have to see ur mom gak within this 3 days, 25th dah kena balik KL, kena amik duit buku u kan? ;) i'll tell her ur kem salam syg eh!

Witty Angel said...

hehe,..dh jumpe my mum dh?i kepenatan yg amat ni..ths week x call die lagii..xsempat.uhu..sedih2..=(last sunday kot last cakap ngan die..hehe

mavis2020 said...

hehe dah jumpe!
dia siap bg duit raya lg =)
tp ms dia datang tu i ngah struggle extract gigi org.. haha