Sunday, August 22, 2010

Sadisnya melihat blogKu Usang..~


Salam alaik.. salam Ramadhan 1431h.. selamat bertemu kembali setelah berkurun lamanya saya mengabaikan blog ni untuk Facebook sepenuh masa (laa kunun) haha ~ Tiba2 terasa nak meninjau2 apa yang terjadi kepada blog yg saya usahakan semasa di tahun akhir @ Universiti Sains Malaysia, Health Campus.. ALhamdulillah, belum kena delete lagi ;p

Sekarang saya telah bergelar Dr Mior Azrizal Bin M Ibrahim, sedang menabur bakti di negeri orang.. Cuba korang teka saya bekerja di negeri mana sekarang? Apa.. nak tips? Orait.. Tengokla gambar2 kat bawah ni ;)






Amacam, dah leh teka ke belum? hehe.. See ya all in my next post yeah.. my workplace and friends :)


7 comments:

Nadia Nazifah said...

dah tau, angah kat sabah! glad you're back.

nnt kene selalu bg tips pasal gigi. gigi nadia dah buruk kt tepi sbb angah lame sgt x update blog (tak pasal-pasal haha)

NiNa SaKuRaDa said...

ahahaa... dah aktif balik ye syg... ni yg tercabar ni =p ape lagi, letak la link blog nina kat cni..
http://toyanye.wordpress.com/
http://mycomplicatedsimplewedding.blogspot.com/

~MioR AzrIzal~ said...

Nadia: Tahniah~ u Got it right (of coz la, memang da tau kan :) hehe.. boleh2, tanya la anything bout dental care okay. n mestila xde kena mengena da xupdate blog n gigi nadia cepat rosak :p

Nina: haha.. tetiba tergerak ati nak aktifkan kejap blog ni ;) nati ijal letak link syg ek. yg wordpress ada dahla! =D

NiNa SaKuRaDa said...

cepat2 hapdet..dah naik sawang dah nih =p

epalejau said...

selamat datang ke sabah. Insya ALLAH tak nyesal tauuu datang sabah. :) it was a very awesome place. for me, and very sure, for u too.

epal da jawab soalan izal kat blog epal..

mohdhafizdentalsurgeontobe said...

slm doc..i'm mohd hafiz..currently final year dental student....cari psl pergigian kat msia ttiba jmpa blog ni..saya ada nak tnya sesuatu..tp rasanya ssh kalo contact via blog ni..ada emel x?tq

NiNa SaKuRaDa said...

search mior azrizal kat facebook